Algemeen

Aandacht voor kinderen door burgemeester

- advertentie -

Oostwold –  Burgemeester Cora-Yfke Sikkema van gemeente Oldambt werd donderdag door twee leerlingen van CBS de Lichtboei in Oostwold rondgeleid door hun school. De burgemeester heeft aan veel kinderen gevraagd hoe ze het thuiswerken in coronatijd hebben ervaren en hoe het is om nu weer op school te zijn.

- advertentie -

“Het was een beetje stom om thuis te blijven.” zei een van de kinderen. “Ik kon mijn vriendjes en vriendinnetjes niet zien en mocht ook niet naar oma.” In groep 6 lieten de kinderen zien hoe ze in coronatijd via de computer met elkaar in contact konden blijven en dingen met elkaar konden delen.

In de hogere groepen vertelde de burgemeester over de ambtsketting en een aantal kinderen mocht zelfs de ketting even dragen. Het was een fijn bezoek door een zeer betrokken, belangstellende burgemeester.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button