Algemeen

Groepje buurtbewoners Scheemda maken statement tegen ‘nieuwe normaal’

- advertentie -

Scheemda – Op 1 juli moet de Tijdelijke Wet Maatregelen covid-19, ook wel de coronawet genoemd, van kracht worden. Maar er zijn weinig mensen die denken dat dat lukt. Er is veel kritiek, zo ook bij enkele buurtbewoners in Scheemda die een statement maken op Facebook.

- advertentie -

Vredesactivist Bert van Vondel is helemaal klaar met de opgelegde inperkingen. Datzelfde geldt voor zijn buurtgenoten in Scheemda. Als statement gingen ze samen op de foto, niet op anderhalve meter van elkaar, maar dicht tegen elkaar aan.

“Wij, als buren en vrienden, zeggen ‘nee’ tegen de ongrondwettelijke noodwet, ‘nee’ tegen de ontrechting van de burgers, ‘nee’ tegen de 1,5 meter abnormaliteit en ‘nee’ tegen de nieuwe orde. Wij zijn geen schapen, wij zijn het volk”, aldus Van Vondel in een bericht op Facebook.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button