Gemeente

Gert Engelkens geïnstalleerd als nieuwe wethouder

- advertentie -

Winschoten – Gert Engelkens is de nieuwe wethouder namens de PvdA. Hij volgt Laura Broekhuizen op, die in mei aankondigde per 1 juli aan de slag te gaan als directeur-bestuurder van Woonstichting Groninger Huis. De gemeenteraad stemde maandagavond in met Engelkens benoeming.

- advertentie -

Zijn eerste grote klus is de algemene beschouwingen van de gemeenteraad op 29 juni, waarbij hij direct aanschuift aan de collegetafel.

De 49-jarige Engelkens uit Beerta is een oude bekende in het Oldambt. Ruim 20 jaar is hij inmiddels politiek actief. Eerst als raadslid in Winschoten en daarna nog vijf jaar in Oldambt. De afgelopen vijf jaar was hij Statenlid bij de provincie Groningen.

Lees ook: Oldambt neemt afscheid van wethouder Laura Broekhuizen

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button