Algemeen

Drukte bij ijscowagen met dit warme weer

- advertentie -

Oldambt – Sinds enkele weken rijdt er een opvallend wagentje door enkele plaatsen in Oldambt. Het is de nieuwe ijscowagen van Melvin Hesselink, van Groothandel Hesselink uit Muntendam. Zijn nieuwe onderneming: Caprij IJs, hoor je al van ver aankomen.

- advertentie -

“We krijgen hele positieve reacties” vertelt Melvin aan OldambtNu.nl. “Mensen hebben een ijscowagen gemist, niet overal kun je (lekker) ijs krijgen, wij rijden momenteel in Oldambt alleen door Scheemda en Westerlee” vertelt hij. “We halen ons ijs lokaal uit Muntendam, om precies te zijn bij IJssalon Geertsema. Om niet te concurreren met mijn dorpsgenoot, rijden we in Muntendam alleen op maandag.”

GPS
“Omdat we niet altijd overal op dezelfde tijdstip zijn, hebben we een GPS aan boord. Via onze Facebookpagina delen we een link zodat onze klanten precies kunnen zien wanneer we waar rijden of stilstaan. Deze manier van werken wordt erg gewaardeerd bij onze klant. ” zegt Melvin.

Coronaperiode
“Vorig jaar had ik al plannen om met een ijswagen op pad te gaan, helaas is het er toen niet van gekomen” zegt Melvin. “We rijden sinds eind april rond, precies in deze coronatijd. Mensen gaan graag naar buiten, dan is het leuk als wij dan net de bocht om komen, klanten moeten uiteraard op gepaste afstand staan.”

Kinder- en buurtfeestjes
De ijswagen is ook beschikbaar voor kinder- en buurtfeestjes, traktatie op school, zakelijke recepties, evenementen en opening van winkel.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button