Algemeen

Foodtruck ‘Artostiek’ vanaf vandaag bij entree Ommelander Ziekenhuis Groningen

Scheemda – Vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is de kiosk van het Ommelander Ziekenhuis gesloten. Hierdoor houdt het ziekenhuis het aantal aanwezigen in de centrale hal zo laag mogelijk en kan de anderhalve meter afstand beter gewaarborgd worden. Het Ommelander Ziekenhuis wil patiënten, bezoekers en begeleiders wel graag iets te eten en te drinken aanbieden. Daarom staat vanaf maandag foodtruck ‘Artostiek’ bij de entree van het ziekenhuis.

- advertentie - 

Gastvrij
Het ziekenhuis komt graag tegemoet aan de behoefte om wat te eten en te drinken, ook omdat ze zien dat door de aangepaste bezoekregels meer bezoekers buiten wachten. Artostiek  begint met een klein assortiment (koffie, thee en water, wat koeken en ijs) en kunnen naar gelang de behoefte uitbreiden met een groter assortiment. Ook komen er een paar parasols en statafels rond de foodtruck. Dit kan gezien de ruimte op het terrein verder uitgebreid worden als hier behoefte aan is.

Regionaal
Het Ommelander Ziekenhuis had de voorziening eventueel zelf kunnen doen, maar vindt dat je dit aan een regionale ondernemer moet overlaten. Op deze manier geven ze een regionale ondernemer, die door de coronacrisis minder werk had, een steuntje in de rug. De foodtruck van Paul en Renate Romijn uit Westerlee is vanaf maandagochtend te vinden bij de hoofdingang van het Ommelander Ziekenhuis.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!