Sport

WVV Winschoten ontvangt cheque van FC Groningen

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdagavond heeft Winschoter Voetbal Vereniging (WVV 1896) een cheque van €322,50 euro in ontvangst mogen nemen van FC Groningen.

- advertentie -

De overhandiging vond plaats in het Hitachi Capital Mobility Stadion van FC Groningen. Dit als gebaar richting de vereniging omdat ‘FC Groningen Trainen als een Prof’ gebruik mocht maken van het sportcomplex van WVV tijdens deze activiteit.

FC Groningen Trainen als een Prof
In 2020 organiseert FC Groningen alweer de elfde editie van het FC Groningen Voetbalkamp met wederom vier verschillende voetbalweken in de zomervakantie. De weken zullen georganiseerd worden op drie verschillende locaties. Het FC Groningen Voetbalkamp is voor iedereen tussen de 6 en 14 jaar.

Tijdens het FC Groningen Voetbalkamp wordt er vier dagen lang getraind onder leiding van gedreven gediplomeerde trainers. Elke dag wordt er getraind op een nieuw trainingsthema. Een deel van de eerste selectie komt op bezoek en deelnemers ontvangen o.a. een origineel FC Groningen Puma Voetbalkamp tenue.

Daarnaast wordt elke dag een gezonde sportlunch verzorgd en worden er nog extra activiteiten gedaan, zoals de StadionTour.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button