Algemeen

We gaan door! – deel 5: Huninga’s Heem Pitch & Putt

Oldambt – Afgelopen maand is Marketing Oldambt gestart met de nieuwe campagne We gaan door! In deze campagne zal iedere week een andere ondernemer in Oldambt centraal staan; in totaal 14 ondernemers.

- advertentie - 

Steeds vertelt de ondernemer hoe de huidige situatie rondom het Corona-virus zijn onderneming beïnvloedt. Natuurlijk benadrukken we hierbij de ondernemersgeest, creativiteit en positieve houding. Op deze manier laten we de gast zien dat ze in Oldambt nog steeds welkom zijn, dat we door gaan, dan maar met een beetje afstand. Er is immers ruimte zat!

‘Op Tweede Pinksterdag hebben we de kinderen bij ons op het terrein paaseieren laten zoeken omdat dit tijdens Pasen niet kon door de Corona-maatregelen. Zoals Ede Staal zong: “As Poaske en Pinkster op ain dag vaalt, din jeuken hom de koezen nait meer.” In Oldambt is alles mogelijk, zelfs dat Pasen en Pinksteren daadwerkelijk op één dag vallen.’

Diet Faber is eigenaresse van Huninga’s Heem Pitch &Putt. ‘Eigenlijk hetzelfde als golf, maar dan wat kleiner.’ Hoewel ze net als alle toeristische ondernemers in de regio positief blijft, heeft ook haar bedrijf een flinke klap gekregen door de coronacrisis. ‘Maar we gaan gewoon door, hoor. We moeten het met z’n allen doen. Mensen in groepsaccommodaties gaan naar Brasserie Old School om te eten, huren een sloep of zeilboot bij Huninga’s Watersport en komen vervolgens bij mij Pitch & Putten. Of ze doen één van de vele andere activiteiten natuurlijk, zoals een rondvaart met Pieter Dekker of zelfs een rondvlucht bij Oostwold Airport.’

Diet hoopt dat Nederlanders er deze zomer voor kiezen om in eigen land op vakantie te gaan. ‘We hebben hier zoveel te bieden. Eigenlijk hebben we alles. Bos, water, Wad, cultuurhistorie, recreatie… Het ligt hier allemaal om ons heen. Dit gebied is heel gevarieerd.’

Een echte ambassadeur van De Graanrepubliek Oldambt, Diet Faber. ‘Iedereen die hier komt zegt: wat is het hier mooi, we hadden iets heel anders verwacht. Dan zeg ik: wat had je verwacht dan? Het is hier prachtig. Kom vooral gauw weer terug.’

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!