Incidenten

Politie doet oproep naar getuigen na dodelijk ongeluk

- advertentie -

Bellingwolde – De politie is op zoek naar getuigen van het dodelijk ongeluk maandagavond 29 juni 2020 op de Kanaaldijk Westzijde in Bellingwolde. Een 62-jarige inwoonster van Bellingwolde is door onduidelijke oorzaak met de auto in het Boelo Tijdenskanaal beland.

- advertentie -

De politie werd rond half tien door voorbijgangers gebeld dat men sporen bij het kanaal hadden gezien die er op wezen dat er vermoedelijk een auto in het water was gereden. “Heeft u het ongeluk zien gebeuren of de auto, een blauwe Mercedes, zien rijden in de nabije omgeving dan komen we graag met u in contact.” aldus de politie.

Lees ook: Brandweer Finsterwolde ingezet bij dodelijk ongeval in Bellingwolde (video)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button