Algemeen

We gaan door! – deel 6: B&B Garstvrij

- advertentie -

Oldambt – Kilometers ver kan er gekeken worden vanuit de voortuin van B&B GArSTVRIJ over het weidse landschap van Oldambt.  ‘We hebben vrienden in Vlagtwedde, dankzij hen zijn we in contact gekomen met het open landschap, de rust en de ruimte. Die kenmerken zijn de reden waarom we hier naartoe zijn gekomen. De ervaringen delen we graag met gelijkgestemden.’

- advertentie -

Cornelis en Jenneke laten alles rondom de Coronacrisis zoveel mogelijk over zich heen komen. Specifieke maatregelen hebben ze niet hoeven treffen. ‘We hebben een huisje op ons terrein waar twee personen kunnen overnachten. Ontbijten doen ze in een blokhut. Er is weinig contact omdat we eenvoudig afstand kunnen houden, ruimte zat!’

De toekomst zien ze met vertrouwen tegemoet. ‘Juist in deze tijd moet je zorgen dat je positief blijft, zorg voor een glimlach. Laat zien dat je trots bent op je onderneming en laat jezelf zien. We hopen natuurlijk dat mensen uit de rest van het land naar het relatief veilige noorden reizen en dan zeggen: ‘’God, wat is het mooi hier!’’ Daar doen we het voor.’

Dat het stel het beste voor heeft met de regio is duidelijk zichtbaar. Zo speelde Cornelis zelfs mee in het theaterstuk Onderweg naar de Toekomst. ‘Aan een soort kantinetafel mocht ik mijn ervaringen met het gebied vertellen. De mooie open vlaktes. De rust. Ik kan het niet vaak genoeg herhalen’. Of hij nog een belangrijke boodschap heeft voor hun potentiële klanten? ‘We hadden de ruimte, we hebben de ruimte, maak gebruik van die ruimte. Wegblijven is niet meer nodig!’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button