Algemeen

Boeren weer op pad, ditmaal naar onder andere Gieten

- advertentie -

Oldambt/ Gieten – De boeren zijn weer op pad. Dit is de vierde dag op rij dat de boeren de weg op zijn gegaan om te demonstreren. Ditmaal zijn de boeren naar het distributiecentrum van de Coop in Gieten. Daar blokkeren ze de hoofdingang met hun trekkers.

- advertentie -

De boeren, onder andere uit het Oldambt zijn met een groep via Hoogezand, Stadskanaal en Bareveld die kant op gereden. Niet alleen in Gieten blokkeren de boeren de distributiecentra van supermarkten, elders in het land bezetten de boeren ook al diverse distributiecentrums.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Venema Media

Groningen
Een andere groep reed naar het centrum van Groningen, posteerde zich in eerste instantie voor het Hoofdstation en reed daarna richting voetbalstadion Euroborg. “Volgens de politie deden ze dat op een levensgevaarlijke manier, door in de volle breedte over de ringweg te rijden.” aldus Dagblad van het Noorden. Op de Driebondsweg werden ze door de politie klemgereden en de stad uit gestuurd

De boeren voeren actie uit protest tegen de veevoerplannen van het kabinet.

Foto: Joey Lameris/ 112Groningen.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button