Cultuur

De Vakantie Voorleestent

- advertentie -

Winschoten – Deze zomer zet Biblionet Groningen de Vakantie Voorleestent op. Niet alleen in de wijk, maar ook digitaal! Geniet vanuit huis elke woensdagavond van vrolijke voorleesverhalen via de livestream op Facebook.

- advertentie -

Voorlezers Tinette en Michelle van Biblionet Groningen hebben er zin in! Voor deze zomer hebben ze een aantal mooie prentenboeken gekozen om uit voor te lezen. Maar ook om bij te dansen, te zingen en er spelletjes mee te doen. Kinderen vanaf 2 jaar (en hun ouders) kunnen in de zomervakantie elke woensdag van 18.30 tot 19.00 uur kijken en luisteren via de Facebookpagina van Biblionet Groningen.

“Voor het echte Voorleestent-gevoel hebben we een aantal tafeltenten in de aanbieding. Kijkers kunnen deze winnen door de prijsvraag te beantwoorden die we tijdens de uitzending stellen. Met de tafeltent kunnen ze thuis een eigen Voorleestent bouwen,” vertelt Tinette.

De Vakantie Voorleestent op Facebook.com/groningsebibliotheken is er op woensdag 8, 15, 22, 29 juli en 5, 12 augustus van 18.30 tot 19.00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button