Op stap

Even eropuit in Groningen en Drenthe? Het kan weer!

- advertentie -

Groningen – Iedereen is weer welkom in de bus. In de zomervakantie een dagje eropuit naar allerlei bestemmingen in Groningen en Drenthe kan prima met de bus. Van 16 juli tot en met 16 augustus kan dat zelfs extra voordelig, want de Dal-Dagkaart is dan in de aanbieding, met 2 euro korting per kaartje. De Dal-Dagkaart kan alleen vooraf online aangeschaft worden via de website van Qbuzz en is te koop in de bus.

- advertentie -

Bij het in- en uitstappen kan de reiziger de QR-code op Dal-Dagkaart scannen, onder de chipkaartlezers.

Veiligheidsmaatregelen
In de bus gelden nog wel een paar regels. Het dragen van een mondkapje is verplicht, iedereen stapt achterin in (bij elke in- en uitgang kun je in- en uitchecken) en niet alle staplaatsen zijn beschikbaar. De zitplaatsen kunnen allemaal gebruikt worden en staan op de balkons kan ook.

Aangepaste zomerdienstregeling tot en met 16 augustus
Vanwege de zomervakantie rijdt Qbuzz de zomerdienstregeling, tot en met zondag 16 augustus. Daarna gaat een aangepaste dienstregeling van start die rekening houdt met de terugkeer van scholieren en forenzen. Ook geldt dan: niet mijden, maar spreiden. Iedereen is weer welkom in het OV, maar het is slim om reizigers – vooral studenten en forenzen – zoveel mogelijk over de dag te spreiden. Dan is er voor iedereen plek op alle momenten van de dag.

Houd de website van Qbuzz in de gaten voor alle aanpassingen van vertrek- en aankomsttijden na 16 augustus.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button