Sport

Marten Luiten geselecteerd voor EK in Hongarije

Winschoten – Wederom deelname aan het EK door de getalenteerde jonge ruiter Marten Luiten uit Winschoten in de week van 16 tot 21 augustus voor de Young Riders en U25.

- advertentie - 

Bondscoach Monique Peutz (Groningen) heeft haar selectie bekend gemaakt voor het EK dat plaats vindt in Pilisjászfalu, Hongarije. In eerste instantie zou het plaatsvinden in Hartpury, Engeland. Vanwege de corona regels in Engeland kon het daar niet doorgaan. Gelukkig nam een Hongaar het initiatief om het alsnog in Hongarije te organiseren.

Marten mocht vorig jaar met het paard Fynona op het EK starten bij de Junioren en behaalde daar drie keer een zilveren medaille: met het team, individueel en in de kür.

Dit jaar rijdt hij met haar bij de Young Riders en ook in deze categorie heeft hij een plek in het EK team afgedwongen. “Fynona blijft zich maar verbeteren, we trainen de komende weken flink door en gaan uiteraard ons best doen in Hongarije,” zegt Marten.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button