Algemeen

Schoonheidssalon Beaubelle gespecialiseerd in microblading

- advertentie -

Westerlee – Babet van der Vinne-Dijkhuizen van schoonheidssalon BeauBelle in Westerlee is vanaf juli niet alleen gespecialiseerd in huidverbetering middels de hannah-methode en producten maar ook in microblading.

- advertentie -

Microblading is een techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes met natuurlijk pigment in de vorm van haartjes aangebracht, net onder de bovenste huidlaag. In tegenstelling tot een tatoeage wat machinaal wordt aangebracht, gebeurt microblading volledig handmatig. Met de hand worden er strokes in de vorm van haartjes gecreëerd wat een natuurlijk en subtiel resultaat geeft.

De vorm, kleur en intensiteit van de wenkbrauwen wordt van tevoren samen bepaald op basis van wat het best past bij uw huid, haar en gezicht. Er wordt ook gekeken naar de groeirichting van de haartjes. De strokes worden in deze richting geplaatst, zodat het eindresultaat zo natuurlijk mogelijk wordt.

Een microblading behandeling bestaat uit een eerste behandeling en een nabehandeling. De nabehandeling vindt plaats na ongeveer 4-6 weken. Tijdens deze nabehandeling worden eventuele vage en lichtere plekjes opgevuld. Ook kunnen de wenkbrauwen bij de nabehandeling intenser worden gemaakt. In sommige gevallen is een tweede nabehandeling nodig. Een microblading behandeling duurt in totaal ongeveer 2 tot 3 uur.

Dus ben je van nature niet gezegend met een mooie volle wenkbrauw en heb je geen zin om in de weer te gaan met wenkbrauwpoeders en potloden? Dan is microblading iets voor jou! Het uiteindelijke doel van microblading is om wenkbrauwen te creëren die er vol en natuurlijk uitzien.

Natuurlijk is de behandeling geheel GGD-goedgekeurd en volgens de corona-instructies van de RIVM.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button