Algemeen

Voormalig wegrestaurant in Bad Nieuweschans ligt plat

Bad Nieuweschans – Het voormalig wegrestaurant aan de Hamdijk in Bad Nieuweschans ligt al even plat. De gebouwen hebben jarenlang leeg gestaan. Begin dit jaar brak er twee keer een brand uit, ook ontstond er onlangs een groot gaslek. Twee grote kranen hebben de afgelopen periode de panden met de vlakte gelijk gemaakt.

- advertentie - 

Het terrein langs de A7 wordt bouwrijp gemaakt. Het is de bedoeling dat er volgend jaar gestart wordt met de bouw van een nieuwe kuuroord met de naam Spa World. Het hotel met 170 kamers, 600 m2 thermaalbad en 3600 m2 subtropisch zwemparadijs in een glazen piramide zou in 2022 klaar moeten zijn. De plannen voor het kuuroord liggen er al veertien jaar.

Lees ook: Interregionale brandweerinzet bij brand Bad Nieuweschans (video)

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close