Incidenten

Ernstig ongeval met trekker en auto in Beerta

Beerta – Vrijdagavond omstreeks 22:20 uur werden de hulpdiensten ingeschakeld voor een zwaar verkeersongeval aan de N966 ter hoogte van de Hoofdstraat in Beerta. Ter plaatse bleek dat een personenauto in botsing was gekomen met een tractor.

- advertentie - 

De personenauto bleek daarbij over de kop geslagen te zijn en kwam op het dak op het wegdek terecht. Naast meerdere ambulances werd ook een trauma-team per helikopter ingevlogen.

De brandweerkorpsen uit Nieuwe Pekela, Finsterwolde en Delfzijl werden ingezet ter ondersteuning van de ambulancedienst. Het slachtoffer bleek bij aankomst van de hulpdiensten nog in het voertuig te liggen, een tweede inzittende bleef ongedeerd. Het slachtoffer werd voorzien van medische hulpverlening waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis met onder andere beenletsel.

De schade aan beide voertuigen is groot. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht naar de toedracht van het verkeersongeval. Voor beide voertuigen werd een bergingsbedrijf ingeschakeld om voor een afsleep mogelijkheid te zorgen.

 

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!