Sport

VV Westerlee start met nieuwe jeugdteams bij de club

- advertentie -

Westerlee – Voetbalclub Westerlee is verheugd om aan te kondigen dat ze volgend seizoen weer jeugdteams zullen hebben! Kinderen van 5 jaar en ouder zijn van harte welkom om samen met vriendjes en vriendinnetjes te komen voetballen.

- advertentie -

De aanmeldingen voor de jeugdteams stromen al binnen (inmiddels al 24) en de club kan niet wachten om te beginnen met het trainen en coachen van de jonge talenten uit de regio. Voetbal is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken, teamwork te leren en fysiek actief te zijn.

De jeugdteams zullen worden geleid door coaches en trainers die de spelers zullen begeleiden in hun voetbalontwikkeling. Er zullen teams worden samengesteld op basis van leeftijd, zodat elk kind de kans krijgt om samen met zijn leeftijdgenootjes te voetballen.

Als uw kind geïnteresseerd is in voetbal en graag wil deelnemen aan een van de jeugdteams van Voetbalclub Westerlee, aarzel dan niet om contact op te nemen via hymkehendriks94@gmail.com of 06 51057773. “We kijken ernaar uit om u en uw kind te verwelkomen bij onze club en samen te werken aan een geweldig seizoen!” laten ze weten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button