Algemeen

Ernstig ongeval met fatale afloop maakt diepe indruk

- advertentie -

Finsterwolde – De fatale afloop voor drie mannen na een ernstig ongeval in Finsterwolde heeft zaterdag diepe indruk gemaakt in de regio. Nadat een auto in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.30 uur in een flauwe bocht eerst een boom raakte en daarna een tv- en internethuisje raakte, vloog het voertuig in de brand.

- advertentie -

De drie mannen van 29, 33 en 41 jaar uit de gemeente Oldambt kwamen ter plekke om. Een 32-jarige vrouw, ook uit Oldambt, raakte zwaar gewond.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Dennis Postma/ OldambtNu.nl

“Ik heb de hele nacht niet geslapen”
“Ik kan er met mijn hoofd niet bij, heb de hele nacht niet geslapen. Zo heb je feest en zo heb je verdriet.” Jacob Uildriks is de oom van een van de drie dodelijke slachtoffers van het ongeval in Finsterwolde. De slachtoffers waren op de terugweg van zijn verjaardagsfeest en verteld zijn verhaal aan RTV Noord.

Volgens Uildriks was zij de chauffeur van de auto en had ze een relatie met een van de slachtoffers. Ze was niet op het verjaardagsfeest, maar was gebeld of ze het trio wilde ophalen.

Melding
Kort nadat de vier waren vertrokken, kreeg Uildriks’ zoon een melding van een ongeluk even buiten het dorp onder ogen. Nadat ze gingen kijken, herkenden ze de wagen waarin het viertal was vertrokken. Die stond al in brand.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het fatale ongeval.

Lees meer: Drie inzittenden overleden na ernstig ongeval in Finsterwolde

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button