Sport

De Keepersfabriek weer van start

- advertentie -

Winschoten/ Wildervank – “We mogen eindelijk weer starten met de keeperscursussen van de keepersfabriek. Nadat we in het voorjaar de eerste cursus van de voorjaarsgroep waren gestart werden de maatregelen in verband met het coronavirus ingevoerd.” dat zegt Freddy van de Keepersfabriek. “Dat betekende dat alles in de voetbalwereld stil kwam te liggen, ook de cursus van de keepersfabriek dus.”

- advertentie -

Freddy: “We hebben dus een hele tijd stilgestaan en staan dan ook te popelen om weer te kunnen starten. Op 28 augustus starten we met de cursus op de vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 bij de voetbalvereniging WVV in Winschoten en zondag 30 augustus van 9.30 tot 11.00 met de ochtendcursus bij de voetbalvereniging Wildervank.”

Keepers/keepsters die hun skills willen verbeteren/ uitbreiden kunnen zich nu aanmelden voor de najaarscursus 2020. De cursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur en elke deelnemer krijgen keepershandschoenen en een shirt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button