Cultuur

Og3ne keert terug in De Klinker met Sweet Harmony Tour

Winschoten – Begin 2020 stonden de zingende zussen van OG3NE voor een uitverkochte zaal in De Klinker met hun Sweet Harmony Tour. Voor diegene die toen geen kaartje hebben kunnen bemachtigen of diehard fans die nogmaals willen genieten is er een tweede kans om het concert mee te maken. De Sweet Harmony Tour is, inclusief ‘Home Isolation Successen’ opnieuw in De Klinker te zien op woensdag 10 maart 2021. Vanaf donderdag 20 augustus 13.00 uur start de verkoop voor dit concert.

- advertentie - 

In maart 2020 werd de Sweet Harmony Tour van OG3NE abrupt afgebroken door het coronavirus. De geannuleerde shows worden ingehaald, maar op veler verzoek is de tournee uitgebreid met extra voorstellingen. Het is De Klinker gelukt om één van deze extra voorstellingen naar zich toe te halen.

Tijdens de Sweet Harmony Tour ontbreken de ‘Home Isolation Successen’ niet. Omdat Amy door het missen van één long tot de risicogroep behoort, zaten Lisa, Amy en Shelley allemaal van elkaar gescheiden in zelfgekozen thuisisolatie. Toch werd er een manier gevonden om samen te zingen, los van elkaar. Het resultaat van hun ‘Home Isolation video’s’ ging viral op alle social platforms

Na lange tijd zetten de zussen van OG3NE hun Sweet Harmony Tour voort en zijn ze weer in het theater te bewonderen. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via indeklinker.nl of de theaterkassa (0597-700270, optie 1).


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
Tags
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close