AlgemeenVideo

Stille tocht voor omgekomen mannen ongeval Finsterwolde (video)

- advertentie -

Finsterwolde – Vele belangstellenden, familie, vrienden en kennissen kwamen woensdagavond bij elkaar in Finsterwolde. De grote groep mensen, bestaande uit ruim 250 personen liepen mee in een stille tocht. De tocht, georganiseerd door vrienden ging vanaf de werkplaats van de gemeente naar de plek waar het dodelijk ongeval afgelopen weekend plaats vond.

- advertentie -

Drie mannen, Boye Lap, Alex Killestein, en Sebastian Schut kwamen om het leven bij een auto-ongeluk. Sandra, de automobiliste en tevens de vriendin van Boye, ligt nog in het ziekenhuis.

Ernstig ongeval
De drie mannen kwamen afgelopen zaterdagmorgen heel vroeg om het leven toen ze terug kwamen van een verjaardagsfeest in Finsterwolde. De auto raakte van de weg, botste tegen een boom en vliegt in brand.

Witte roos
Wegens het coronavirus werden deelnemers verzocht een mondkapje te dragen en tevens de 1,5 meter in acht te nemen. Er werd geen muziek gedraaid. Ook werden belangstellenden gevraagd om een witte roos mee te nemen, hier werd gehoor aangegeven.

Livestream
De regionale televisie- en radiozender van de provincie Groningen, RTV Noord, had tijdens de optocht een livestream, deze video valt hier terug te kijken.

Lees ook:
Aanpassingen bij stille tocht voor slachtoffers ongeval Finsterwolde

– Ernstig ongeval met fatale afloop maakt diepe indruk
– Burgmeester Sikkema: “Dit is een verschrikkelijk ongeval”
– Drie inzittenden overleden na ernstig ongeval in Finsterwolde

Beelden: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button