Algemeen

We gaan door! – deel 11: Old School

- advertentie -

Oldambt – Uitzicht over het Oldambtmeer, met de blik gericht op het vaarverkeer dat door de sluis komt varen en een heerlijk vers gerecht voor je neus op tafel. Een prachtig gebouw met grote ramen, veel licht, veel ruimt en een groot terras.

- advertentie -

Ingrediënten die op maar één plek in het Oldambt te vinden zijn, bij Brasserie Old School. ‘Old School omdat we in een oud schoolgebouw zitten, maar ook omdat dit een stroming binnen de wereld van koken is zegt eigenaresse Anne-Mieke.’

‘Wij variëren enorm met onze kaart. Hierdoor is hij niet heel uitgebreid maar blijft het wel interessant voor onze gasten. Wij gaan er vanuit dat als je iets goeds neer zet, op een mooie locatie, met een goed product en aardige bediening dat het dan goed komt. Tot nu toe is dat ook altijd zo gebleken.

In de voorbije periode hebben ze bij Old School snel moeten schakelen. ‘Je hebt nu gewoon te maken met bepaalde regels. Onze hele werkwijze is aangepast. Wij hebben er voor gekozen om bij iedere gast een gezondheidscheck te doen. Hierdoor mogen we ‘gewoon’ op 1,5 meter afstand blijven serveren. Deze mate van duidelijkheid is ook fijn voor onze gasten, het geeft een veilig gevoel. Ook hebben we de mogelijkheid ingevoerd om via een QR code de kaart in te zien, te bestellen en te betalen. Dit scheelt veel contactmomenten, al houden we die er wel bewust nog in. Mensen willen eruit, even verwend worden. Even hun gedachten verzetten.’

Na alle narigheid ziet Anne-Mieke de toekomst juist erg positief. ‘Pak de kansen die er liggen. Ik denk dat wanneer je zelf positief blijft, je dit ook terug ontvangt. Dat gat van die drie maanden, dat is weg. Moet je ook verder niet meer aan blijven hangen. Je moet kijken naar wat er nu is.’ En hoe is het dan nu? ‘We hebben het enorm druk. Ik hoop op een lange, warme zomer. Iedereen is van harte welkom!’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button