Algemeen

Seizoensopening Judo Tan-Ren-Jutsu 2020-2021 van start.

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag 29 augustus is officieel het nieuwe judo seizoen geopend met de traditionele seizoensopening. De dag is begonnen met het uitreiken van de Clubbekers, gevolgd door het officieel uitreiken van de 1e Dan(zwarte band) door de voorzitter van de Judo Bond Noord Nederland aan Caylan Wering voor het behalen van de nationale titel -18 jaar.

- advertentie -

Na de prijsuitreiking is er een master clinic gegeven door de heer Roel van Alf, 6e Dan judo en auteur van het bekende judo boek “100 keer kantelen”. De master clinic was een groot succes. Na de clinic konden de judoka’s naar het zwembad en om daar een verfrissende duik te nemen. Voor de wedstrijd judoka’s was er na het zwemmen nog een wedstrijdtraining. Heerlijk om weer terug op de tatami te zijn.

Voor meer informatie, 3 gratis proeflessen en locaties kijk op judotanrenjutsu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button