Sport

Geen legionella meer bij VVS Oostwold

Oostwold – De douches bij voetbalvereniging VVS in Oostwold mogen weer gebruikt worden. Na een tweede controle van de gemeente Oldambt is er geen legionella meer aangetroffen in de waterleidingen van de kleedruimtes. Dat meldt het bestuur op hun website.

- advertentie - 

Vorige week meldde de club na controle van de gemeente, dat er een verhoogde waarde aan legionella was gemeten in het water. Er is toen direct besloten dat de sporters geen gebruik meer mochten maken van de watervoorzieningen in de kleedkamers.

“Ondanks dat de douches en overige leidingen regelmatig handmatig/automatisch doorgespoeld zijn, geeft dit dus nog geen garantie dat deze legionella vrij zijn.” zei het bestuur vorige week.

Lees ook: Verhoogde waarde legionella aangetroffen in water VVS Oostwold

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!