Sport

Open Dag Hockey Club Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Gezocht: stoere jongens en meiden! Op woensdag 9 september en woensdag 23 september organiseert Hockey Club Winschoten (HCW) een Open Dag. Jongens en meiden tussen de 5 en 16 jaar kunnen dan tijdens een hockeyclinic ervaren hoe leuk en uitdagend de hockeysport is.

- advertentie -

Programma
De Open Dag start om 15.00 uur en zal eindigen rond 17.00 uur. Bij binnenkomst worden de deelnemers welkom geheten. Op het veld staan vervolgens enthousiaste trainers en jeugdleden klaar om een korte en leuke hockeyclinic te geven. Na afloop ligt er een informatiepakket klaar. De Open Dag is gratis en er wordt verzocht dat deelnemers in sportkleding en sportschoenen komen (eventueel scheenbeschermers). Op de hockeyclub zijn sticks en bitjes aanwezig.

Als het niet lukt om op de Open Dag aanwezig te zijn dan bestaat er de mogelijkheid om met een training mee te doen. Potentiële leden mogen drie keer gratis meetrainen. Meer informatie over de club en de trainingstijden is te vinden op www.h-c-w.nl, Facebook en Instagram.

In verband met Corona vragen we bezoekers zich te houden aan de 1,5m afstand en hun handen te desinfecteren bij aankomst. Bij klachten vragen we thuis te blijven en een ander moment langs te komen.

Datum: Woensdag 9 september & 23 september
Tijd: 15.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: St. Vitusholt 7e laan 8 in Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button