Cultuur

Gratis optreden trio VINK in Theatercafé De Klinker

Winschoten – Zondag 13 september om 15.00 uur kunt u in Theatercafé De Klinker genieten van VINK: een trio band met twee zangeressen en een gitarist. Vink brengt popmuziek en kleinkunstliedjes om lekker naar te luisteren. Het concert is gratis toegankelijk.

- advertentie - 

Vink verrast het publiek met verfijnde covers van bekende en minder bekende nummers. Van Michael Jackson tot Within Temptation en van Ramses Shaffy tot Jamiroquai; Vink neemt het publiek mee in het verhaal van de muziek. Monique Schotanus en Janinde Rosman-Prins zingen zowel tweestemmig als solo, soms heel ingetogen en soms uit volle borst. Het vingervlugge gitaarwerk van Heiko Slagter sluit hier perfect bij aan, soms heel subtiel en dan weer heel krachtig.

Vanaf september kunt u vervolgens elke laatste zondag van de maand genieten van prachtige muziek. Zondag 27 september treedt om 15.00 uur singer-songwriter Mirjam Pattiwael op, gevolgd door de band Kentucky Snake Oil op zondag 29 november. Een aantal optredens is gratis te bezoeken. Kijk op indeklinker.nl voor een actueel overzicht.

In het Theatercafé kunnen in verband met corona zo’n 40 bezoekers terecht. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan door een mail te sturen naar horeca@indeklinker.nl.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!