Incidenten

Bestelbus brandt volledig uit op de N368 bij Blijham

Blijham – Op de N368 is vrijdagavond een bestelbus volledig uitgebrand. Bij de brand raakte niemand gewond

- advertentie - 

De brandweer kreeg even voor tien uur de melding van een autobrand op de N367 Winschoterweg. De exacte locatie bleek enkele kilometers verderop te zijn, tussen Blijham en Wedde. De toegesnelde brandweer kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

Het verkeer ondervond hinder van het incident, de weg was door de hulpdiensten afgesloten. Automobilisten werden over het fietspad geleid.

Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend. De bestuurder wist de bus tijdig op een pechhaven te parkeren. Een toegesnelde ambulance heeft de bestuurder gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto’s: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!