Algemeen

Herma van der Wal volgt Astrid Berendsen op als lid Raad van Commissarissen OZG

- advertentie -

Scheemda – Per 1 oktober start Herma van der Wal als lid RvC in het Ommelander Ziekenhuis. Ze neemt op voordracht van de Cliëntenraad zitting in de RvC en gaat zich onder meer bezighouden met de commissie Kwaliteit. Herma is op dit moment nog voorzitter van de Raad van Bestuur bij Dimence Group, waar ze sinds 2008 werkzaam is als bestuurder en per 1 april 2021 vertrekt.

- advertentie -

Ze heeft de ambitie om haar bestuurlijke ervaring en expertise in te zetten voor coaching en begeleiding van zorgbestuurders, zowel voor individuele bestuurders als voor bestuurs- of directieteams. Dit werk doet ze momenteel incidenteel via de NVZD (vereniging van bestuurders in de zorg), waar ze in het bestuur zit met als aandachtsgebied de accreditatie van zorgbestuurders.

Zo komt er invulling voor de positie die Astrid Berendsen op 1 oktober verlaat. Astrid werkt als voorzitter van het College van Bestuur van De Onderwijsspecialisten en kan vanwege de reisafstand niet de invulling geven aan de uitvoering van het werk in de RvC van het Ommelander Ziekenhuis die ze zou willen. Het Ommelander Ziekenhuis bedankt Astrid voor haar inzet en wenst Herma veel succes bij deze nieuwe uitdaging.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button