Algemeen

Leerling groep 8 OBS Waterlelie positief getest op coronavirus

- advertentie -

Winschoten – Een leerling van groep 8 van OBS de Waterlelie is positief getest met het coronavirus. Dit laat de school afgelopen donderdag weten in een nieuwsbrief aan de ouders/ verzorgers van de school.

- advertentie -

In het bericht – in handen van OldambtNu.nl – staat dat de kinderen in de desbetreffende groep tot en met 12 jaar niet geweerd en getest hoeven te worden. De leerlingen uit de overige groepen kunnen ook gewoon naar school. De school meldt in het bericht dat de meester zich nogmaals laat testen, dit op advies van de GGD. Afgelopen maandag heeft de meester dit ook al preventief laten doen.

Onderwijsend personeel heeft voorrang, dus de uitslag van deze test is voor het weekend bekend.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button