Gemeente

Burgemeester Sikkema reageert op nieuwe maatregelen: “We kunnen het, echt!”

- advertentie -

Winschoten – Nadat het kabinet afgelopen week nieuwe maatregelen had aangekondigd reageerde burgemeester Cora-Yfke Sikkema in een bericht op Facebook:

- advertentie -

“Beste mensen,

Ook ik ben even stil van de maatregelen. We wisten allemaal dat de coronabesmettingen te hard oplopen en dat er iets moest gebeuren… Maar dit is waar niemand op had gehoopt. Ik dacht bij de presentatie van de maatregelen meteen aan de gesprekken die ik de afgelopen maanden heb gevoerd met (horeca)ondernemers, directeuren van verzorgingshuizen, theater en scholen.

In al die gesprekken heb ik ervaren hoe jullie je hebben ingezet om je aan de maatregelen te houden én om als ondernemer/organisatie te overleven, dan wel de kwaliteit van leven te kunnen bieden. Ik zie jullie harde werk, ik voel jullie teleurstelling nu. Ik hoop van harte dat het niet langer duurt dan noodzakelijk.

En daarmee wend ik me tot alle Oldambtsters: wij kunnen er met elkaar voor zorgen dat er licht komt aan het einde van de tunnel. Door ons allemaal aan de maatregelen te houden! Door samen het virus in te dammen.

En vergeet niet om intussen uw maaltijd thuis te laten bezorgen, om zo de horeca te steunen.

De maatregelen treffen ons natuurlijk allemaal. Ook al mogen we elkaar nog steeds geen knuffel geven, blijf naar elkaar omkijken, heb aandacht voor elkaar en wees lief voor elkaar.

We kunnen het, echt!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button