Economie

Röben Mannenmode 125 jaar in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In het karakteristieke pand aan de Langestraat 42 is inmiddels 125 jaar Röben Mode gevestigd. Felix is sinds 1987 de 4e generatie Röben die mannen van verschillende leeftijden van fijne kleding voorziet. “Door sterke merken aan te bieden, zorgen wij voor kwaliteit en exclusiviteit,” zegt Felix. “Al decennia hebben wij met krachtige merken een goed contact. Hilfiger verkopen wij al vanaf 1998 en zijn daarmee de langst verkopende dealer in Nederland.”

- advertentie -

Ook op het gebied van duurzaamheid gaat Röben mee met de tijd. Wat te denken van hippe colberts gemaakt van petflessen? En het jonge Italiaanse merk Bob heeft fijne duurzame stoffen die erg prettig dragen. Door goed passende kleding te kopen, qua stijl en pasvorm, gemaakt van de juiste stoffen, werk je ook duurzaamheid in de hand. Hier past maatwerk uiteraard ook heel goed bij.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

“Maatwerk is een bijzonder vak waarvoor wij achter in de winkel een grote keuze hebben. Of het nu gaat om een heerlijke spijkerbroek, overhemd met bijzondere knopen of een te gek colbert met opvallende voering, wij hebben een grote collectie stoffen waar uit gekozen kan worden. Van casual, zakelijk naar trouwpak tot jacquet, alles kan volledig naar smaak gemaakt worden. En om het echt àf te maken, kunnen er ook nog sneakers of schoenen naar eigen idee ontworpen worden.”

Dit jubileumjaar wordt vanwege de corona wat ingetogener gevierd, maar hopelijk volgend jaar, als de dames modezaak Jacqueline Röben 50 jaar bestaat, kunnen de geplande acties dan wel plaatsvinden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button