Algemeen

Romain Doedens door naar finale Holland’s Got Talent

- advertentie -

Winschoten – Romain Doedens, die meedoet aan het programma Holland’s Got Talent van RTL, heeft afgelopen zaterdagavond de halve finale gewonnen, hiermee heeft hij een plek geclaimd voor de finale.

- advertentie -

De 25-jarige Romain maakte in zijn eerste optreden veel indruk op de jury met het nummer All I Want, geschreven door Stephen Garrigan. Hij kreeg toen de zogenoemde ‘gouden buzzer’, wat inhoudt dat hij zich rechtstreeks plaatste voor de halve finale.

Halve finale
Met het nummer: You are the reason van Calum Scott kwam hij in de finale. Hij zong het nummer voor zijn vriendin Lisa. Zij zat in de zaal en hoorde het nummer voor het eerst. Na zijn optreden kreeg hij lovende reacties. Zo zou Paul de Leeuw direct een CD van hem kopen en volgens Ali Bi staat Romain nu al in de Top 10 van de beste zangers van Nederland.

Volgende week zaterdag is de finale. Dan moet Romain het opnemen tegen zeven medekandidaten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button