Cultuur

“Blikje vol verhalen” een verhalenbundel vol humor

- advertentie -

Winschoten – In negen korte verhalen laat R. van de Scheur uit Winschoten je even ontsnappen aan de werkelijkheid. Bedoelt om even je gedachten af te leiden schrijft Van de Scheur vol humor in de nieuwe verschijning ‘Blikje vol verhalen’, met een glansrol voor zijn eigen kat.

- advertentie -

Op vrijdag 11 augustus verschijnt het nieuwe boek ‘Blikje vol verhalen – Korte verhalen, om een blikje op te werpen’ van R. van de Scheur. Deze verhalenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Negen korte verhalen waar je voor het slapen gaan of gewoon lekker op de bank een blikje op kunt werpen. Makkelijk te lezen, soms ontroerend en dan weer grappig of een verhaal om over na te denken. Elk verhaal begint met zijn eigen illustratie. Dat maakt het boek compleet.

Over de auteur
Meestal heeft Rob een klein notitieblokje bij zich waar hij aantekeningen in maakt van ideeën of gebeurtenissen welke hij later kan gebruiken voor een verhaal. In 2020 kwam zijn eerste boek uit bij Uitgeverij Boekscout. Een spannend jeugdboek met een verhaal dat zich afspeelt op het Waddeneiland Vlieland. Nu is daar eindelijk zijn tweede boek. Een boek vol met korte verhalen voor jong en oud.

Boek
Titel: Blikje vol verhalen – Korte verhalen, om een blikje op te werpen
Auteur: R. van de Scheur
ISBN: 9789464688610
Verkoopprijs: € 17,50
Uitvoering: Paperback

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button