IncidentenRegionaal nieuws

Regio: Acht melkbussen gestolen bij woning

Regio: Smeerling – Wie melkbussen heeft staan, moet deze maar goed opbergen… In de nacht van maandag op dinsdag zijn er namelijk acht melkbussen gestolen bij een woning aan de Sluisweg in Smeerling vlakbij Onstwedde.

- advertentie - 

De kans is groot dat de melkbussen later dit jaar gebruikt gaan worden bij het carbid schieten wat vooralsnog doorgang mag vinden. Nu het vuurwerk in de ban gaat, groeit vanuit heel het land de interesse in carbidschieten.

De eigenaar gaat aangifte doen bij de politie. Het zijn waarschijnlijk dieven geweest die geweten hebben dat er achter de deel melkbussen stonden. Heeft u die nacht iets bijzonders gezien, neem dan contact op met politie Westerwolde via 0900-8844.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close