Op stap

Fotoserie: Sinterklaas brengt bezoek aan Scheemda

Scheemda – Afgelopen zaterdag was er paniek in Scheemda. Sinterklaas was vermist en de pieten konden hem niet vinden. Gelukkig wist entertainer Jos Tipker wel waar Sinterklaas was en probeerde de pieten de juiste weg te wijzen.

- advertentie - 

Nadat de pieten bij de strokartonfabriek De Toekomst op het water aan het zoeken waren vertelde Jos waar ze heen moesten lopen. Omdat de Pieten niet zo bekend zijn in Scheemda belanden ze bij het sportpark. Na een zoektocht werd ook Sinterklaas hier niet gevonden. Jos stuurde de Pieten opnieuw de juiste weg.

Terwijl de pieten opzoek waren werden er ook pieten uit de trein en bus gehaald. Allemaal om Sinterklaas te zoeken. De pieten belanden bij de nieuwe brede school: De Zwerm, om dat ze dachten dat Jos dat bedoelde.

Maar na een grondige zoektocht in de school werd Sinterklaas niet gevonden. Wel werden er een stapel tekeningen gevonden bij de kinderopvang deze moesten worden overhandigd aan Sinterklaas.

Via de jachthaven van Scheemda werd er een zoektocht opgestart in het centrum. Uiteindelijk wisten ze de weg naar de Herberg De Esborg te vinden en vonden ze Sinterklaas aan zijn tafel.

De aankomst is op film vastgelegd, zodat de kinderen die komende week op school kunnen bekijken.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close