Incidenten

Ravage in Wedde is groot bij daglicht; zoektocht begonnen

Wedde – De ravage die de brand afgelopen nacht heeft aangericht in Wedde is groot. De politie en brandweer zijn ter plekke. Dit om onder andere onderzoek te doen naar de oorzaak, hier wordt onder andere gebruik gemaakt van een drone.

- advertentie - 

Speurhonden van de politie zijn opzoek naar de vermiste persoon en rechercheurs proberen de oorzaak te achterhalen.

Buurtbewoners zijn geschrokken door wat zich heeft afgespeeld vannacht. De brand brak rond 03.00 uur uit in de woning. Er werd direct opgeschaald naar scenario: middelbrand. Naast brandweer Vlagtwedde, kwamen ook brandweer Bellingwolde en Winschoten ter plekke.

Volgens de brandweer is er één persoon gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close