Algemeen

Geef je op voor de digitale kerstmarkt van 7 t/m 13 december

- advertentie -

Oldambt – In deze onwerkelijke tijd van Corona hebben veel mensen het heel erg moeilijk. Ondernemers die worstelen en hun levenswerk langzaam aan door de vingers zien glippen en heel veel mensen die nu extra eenzaam zijn en juist de gezelligheid van een markt in deze tijd missen.

- advertentie -

Daarom heeft Susanna Hilberdink uit Midwolda het initiatief genomen om door tóch een kerstmarkt te organiseren, volledig “corona-proof”, namelijk digitaal!

Bezoekers
Steun daarom de ondernemers uit onze regio door een bezoekje te brengen aan de digitale kerstmarkt van 7 t/m 13 december. Deze is te vinden op Kerstmarkt digitaal. En als dank voor de support, wordt er ook nog eens een cadeaubon twv €50,- op de Facebook pagina weggegeven.

Standhouders
Wil je ook een plekje op deze digitale markt die slechts een week online zal zijn? Per regio zullen er diverse bedrijven vermeld worden, klikt een bezoeker op jouw bedrijfsnaam dan komen ze op een nieuwe pagina met het aanbod van jouw bedrijf. Vervolgens kan de bezoeker zijn keuze maken, welke samen met de persoonsgegevens aan het bedrijf worden doorgegeven zodat de betaling en levering onderling geregeld kan worden.

Aanmelden kan via de website tot 1 december, maar vol = vol. Neem ook een kijkje op de Facebookpagina.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button