Cultuur

Start verkoop nieuwe voorstellingen Cultuurhuis de Klinker

- advertentie -

Winschoten – Cultuurhuis De Klinker start vanaf 1 december om 13.00 uur met de verkoop van de voorstellingen die in januari op de agenda staan. Dit wordt gedaan met een leuke kerstactie. Dagelijks wordt er een kerstbal omgedraaid in de virtuele kerstboom.

- advertentie -

Zodra de voorstelling bekend is gemaakt, is deze ook direct verkoopbaar. Houdt u er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, dus vol=vol. De voorstellingen en de data van bekendmaking vindt u op de website www.indeklinker.nl.

Tickets voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar via de website, in De Klinker aan de kassa of telefonisch via 0597-700270 (optie 1). De kassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button