Incidenten

Auto brandt volledig uit op de N33

- advertentie -

Zuidbroek – De brandweer is donderdagavond uitgerukt voor een autobrand op afrit van de N33 naar de A7. Omdat de exacte locatie eerst niet bekend was werd zowel de brandweer van Zuidbroek als de brandweer van Scheemda opgeroepen.

- advertentie -

Bij aankomst van de eerste tankautospuit stond de personenauto al in lichterlaaie. De vlammen sloegen uit de wagen en er was voor de brandweer geen redden meer aan. Brandweerlieden wisten de vlammen snel onder controle te krijgen.

Berger Fruitema heeft de auto afgesleept.

 


Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/oldambtnu/domains/oldambtnu.nl/public_html/wp-content/themes/jannah-child/functions.php on line 69
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button