Algemeen

Handel en Nijverheid en Rainbow Events brengen snoepgoed naar voedselbank Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In deze rare tijd hebben de mensen die hulp van de voedselbank krijgen het nog moeilijker. Voor de kinderen van deze mensen is het Sinterklaasfeest niet vanzelfsprekend.

“Met het Sinterklaashuis in de Torenstraat en ook het kersthuis proberen wij toch ook iets voor deze kinderen te betekenen. Een activiteit voor iedereen. Maar ook dan kan het zo zijn dat de kinderen net sinterklaas zijn mis gelopen.” aldus Eduard Abbas van Rainbow Events. “Reden te meer dat Handel en Nijverheid en Rainbow Events de voorverpakte snoepzakjes van de afgelopen Sinterklaas periode hebben geschonken aan de voedselbank Winschoten.”

- advertentie -

Voorzitter Peter Schulingkamp van Handel en Nijverheid benadrukt dat de activiteiten die er worden georganiseerd voor iedereen moet zijn vandaar ook dat we deze snoepzakjes hebben gegeven aan de voedselbank zodat ook deze kinderen ze krijgen. “In de corona tijd moet alle snoepgoed voorverpakt zijn en daardoor kunnen we dus in het totaal ongeveer 250 á 300 zakjes schenken waar ze bij de voedselbank erg blij mee waren.”

Ook voor de komende kersttijd denkt Handel Nijverheid na om iets leuks te doen voor de kinderen van deze groep mensen die het ook nu in deze tijd extra moeilijk hebben.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button