GemeenteSport

GV Bato-voorzitter Charlotte Musch krijgt verrassingsbezoek burgemeester

- advertentie -

Winschoten – Burgemeester Cora-Yfke Sikkema van de gemeente Oldambt bracht vrijdag 18 december een verrassingsbezoek aan Charlotte Musch. Dit naar aanleiding van een gemeentelijk verzoek om iemand te nomineren die zich dit jaar op een bijzondere manier heeft ingezet voor wijk of dorp.

- advertentie -

Charlotte heeft zich de afgelopen periode maatschappelijk dubbel en dwars ingezet. Haar werk als ambulance verpleegkundige was extra zwaar door alle corona-maatregelen en daarnaast heeft ze als voorzitter van de gymnastiekverening Bato elke keer veel moeten regelen.

Met onder andere veel online overleggen met alle bestuursleden, de organisatie van buitenlessen en ook het in goede banen leiden van alle administratieve zaken. Dus ze heeft het dik verdient om even in het zonnetje te worden gezet!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button