Algemeen

Deel 3: OldambtNu.nl op zoek naar mooiste kersthuis (video)

- advertentie -

Oldambt – OldambtNu.nl is de komende tijd op zoek naar het mooist versierde kersthuis in Oldambt. Elk jaar weer zijn er ongelofelijke versierders die hun huis in de decembermaand omtoveren tot een lust voor het oog.

- advertentie -

De eerste inzendingen zijn inmiddels al binnengekomen. We gingen bij paar huizen langs voor een kleine reportage en sfeerimpressie. Heb jij je huis ook mooi versierd? Geef je dan op, dit is mogelijk tot en met 21 december. Je maakt dan kans op leuke en toffe prijzen!

Mooie prijzen
OldambtNu.nl looft mooie prijzen uit voor het mooist versierde Oldambtster huis. Win jij een design tuinhaard van Welkoop Winschoten (t.w.v. €199,00) zodat je lekker warm in je tuin kunt bivakkeren? Of misschien de goed gevulde boodschappen tas van de Jumbo Jan van der Weele met daarin voor €100,00 euro aan boodschappen (en zeg nou zelf, wie kan dat niet gebruiken?)  Misschien win je een heerlijke gourmetschotel van Slagerij Hofman (errug lekker!) of mag je aan de bak als je een half jaar gratis sporten bij Sportcentrum Nico Jager wint (ja…we denken ook aan je goede voornemens, en bij Nico Jager is de begeleiding top!).

Tot slot geven we nog een prijs aan degene die er nèt naast zit… wat dat is blijft nog even een verrassing.

Meedoen
Afijn…hoe kun je meedoen? Stuur een foto van je versierde optrekje naar redactie@oldambtnu.nl (of maak gebruik van ons contactformulier) voorzien van je naam, adres en telefoonnummer. Met het insturen van de foto geef je toestemming aan OldambtNu.nl voor plaatsing op de website en Social Media.

De foto’s worden geplaatst op Facebook waarna er op gestemd kan worden middels een like. De foto’s met de meeste stemmen zullen dan door de jury beoordeeld worden waarna er een winnaar wordt gekozen.

Op 24 december zullen wij de winnaars bekend maken!

Lees ook: Versier je huis en win prachtige prijzen met OldambtNu Kerst wedstrijd (uitleg)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button