Incidenten

Overzicht: Brandweer uitrukken in Oldambt tijdens Oud en Nieuw

Oldambt – De brandweerkorpsen in Oldambt hebben zoals het nu lijkt een rustige oudejaarsnacht gehad. Alleen de posten Winschoten, Scheemda en Bad Nieuweschans moesten hun kazerne verlaten voor een inzet. Hieronder een overzicht.

- advertentie - 

amens het team van OldambtNu.nl wensen wij u een Gelukkig Nieuwjaar en een gezond 2021! Uiteraard vindt u ook in 2021 het laatste nieuws uit Oldambt op deze website.


19.30 uur: Afvalbrand Kastanjelaan Winschoten
Op een grasveldje aan de Kastanjelaan in Winschoten werd een berg afval in brand gestoken. De brandweer kwam ter plekke om de afvalbrand te blussen. Vervolgens kwam de gemeente Oldambt direct de rommel opruimen.


21:28 uur: Afvalbrand Dahliastraat Winschoten
Nadat de brandweerlieden weer thuis waren, werden ze weer opgeroepen voor een nieuwe brand aan de Dahliastraat in Winschoten. Ook hier stond rommel in de brand. De brandweer kwam ter plekke om de afvalbrand te blussen. Vervolgens kwam ook hier de gemeente Oldambt direct de rommel opruimen.


21:44 uur: Aardgaslekkage Lagelaan Westerlee
Door een zwaar stuk vuurwerk is een gasverdeelstation aan de Lagelaan in Westerlee volledig verwoest. De brandweer werd kwam met zwaailicht en sirene ter plekke. De brandweer heeft de situatie veiliggesteld en overgedragen aan netbeheerder Enexis.


23:32 uur: Afvalbrand Stationsstraat Bad Nieuweschans
Brandweer Bad Nieuweschans werd opgeroepen.


 23:36 uur Afvalbrand Olieslagersstraat Winschoten
Brandweer Winschoten werd opgeroepen.


00:22 uur: Afvalbrand Engelstilstraat Winschoten
Brandweer Winschoten werd opgeroepen.


01:23 uur: Afvalbrand Anna Maria Horalaan Midwolda
Brandweer Scheemda werd opgeroepen.


01:40 uur: Afvalbrand Lekstraat Winschoten
Brandweer Winschoten werd opgeroepen voor een autobrand, dit bleek eenmaal ter plekke enkel een stapel autobanden te zijn. Ook deze brand heeft de brandweer geblust. Voor de veiligheid was ook bij elke brand de politie te plekke.


Het is mogelijk dat de brandweer, nadat ze gepiept werden, op doormelding zijn gestuurd. Deze gegevens zijn (nog) niet bij ons bekend. In de loop van Nieuwjaarsdag meer over de jaarwisseling. 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button