Op stap

Feest4Daagse Heiligerlee: vrijdag (programma)

- advertentie -

Heiligerlee Feestcommissie ‘De Kloosterboertjes’ geeft dit jaar ook weer een enorm feest, en niet op 1 dag… maar maar-liefst op 4 dagen. Namelijk dit weekend! Bekijk de website voor alle informatie.

- advertentie -

Programma vrijdag 8 juli
20.30 – 01.30 uur: Festival “Kloosterpop”

Dit jaar gaan we compleet wat anders doen. Wij dromen er al jaren van om een Festival te gaan organiseren. En dit jaar is het zover. We hebben 6 verschillende bands uitgenodigd om op 2 verschillende podia optredens te gaan verzorgen. Om de 50 minuten zal er een nieuwe band gaan optreden. 

We hopen dat er een gezellige festival sfeer gaat ontstaan en dat de bezoekers gaan genieten van de verschillende muziek genres die de revue gaan passeren. 

Grappig detail is, dat in elke band wel iemand is, die een connectie met het dorp heeft. De volgende bands zullen gaan optreden op ons festival Kloosterpop. The One and Only’s (Berny Jansema en Jack Hoefsmit), The Heep (Vincent van Vondel), The Dolltones (Theun Wending), The Gravediggers (Jan Dokter), Ginger Likes en Alloway (Martin Boers) zal het festival Kloosterpop gaan afsluiten. 

We verwachten een gezellige en relaxte festival, waar men over een tijdje nog over zullen praten. Zorg dus dat je er bij bent!

Het festivalterrein gaat om 20:00 uur open.  Aanvang is 20:30 uur. Einde ongeveer 01:30 uur. Entree is gratis!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button