Op stap

Groningse bibliotheken organiseren LEGO-challenge

Winschoten – Kijk elke woensdag naar BiebLab Live, hét kinderprogramma van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de leukste activiteiten.  Woensdag 13 januari kan je tijdens BiebLab Live meedoen aan een LEGO-challenge.

- advertentie - 

Jaarlijks bezoeken duizenden kinderen de Groningse bibliotheken en doen ze mee aan vele activiteiten. Nu groepsactiviteiten tijdelijk niet door kunnen gaan, schakelt Biblionet Groningen over naar BiebLab, een YouTube-kanaal voor kinderen. Tijdens BiebLab Live kunnen kinderen iedere woensdagmiddag vanaf de bank of keukentafel meedoen aan spellen en workshops.

Woensdag 13 januari: LEGO Masters Junior
Woensdag 13 januari kan je tijdens BiebLab Live meedoen aan onze versie van LEGO Masters Junior. In de studio hebben Jeroen en Jolanda de leukste LEGO-challenges bedacht. Wat kan jij bouwen met deze gekleurde blokjes? Pak je LEGO-blokken en doe mee!

En natuurlijk hebben onze verslaggevers op locatie weer de leukste tips en trucs voor je. Zo laat Ida zien hoe je creatief kan zijn met LEGO. Michelle en Harma duiken in de LEGO-boeken en Arnoud heeft de tofste LEGO-games en LEGO-apps gevonden. En natuurlijk is ook Dr. Loepf van de partij. Iedere week heeft deze gekke professor een experiment in zijn eigen rubriek: de proef van Dr. Loepf.

Wat heb je nodig:
– een bak met LEGO-blokjes
– een tablet of telefoon: tijdens de challenge vragen we je om een foto te maken van je bouwwerk en deze te mailen naar bieblab@biblionetgroningen.nl

De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen via youtube.com/bieblab.

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button