Economie

Ondernemen in coronatijd: B.Reer begint webshop voor verkoop bouwmaterialen

- advertentie -

Winschoten – OldambtNu.nl is betrokken bij de Oldambster ondernemers. Wij horen graag hun verhalen, hoe ondernemen zij tijdens de lockdown? Hoe gaan ze om met de door de overheid opgelegde maatregelen? Vinden ze alternatieven? Verhalen van gedreven mensen, inspirerende verhalen.

- advertentie -

Zoals bij B. Reer Sloop- en Grondwerken, hier zitten ze momenteel zeker niet stil. Naast hun werkzaamheden in de sloop, mobiel puin breken en asbestsanering, hebben ze ook een eigen verkoophal. Echter, door de huidige maatregelen wegens het coronavirus mag ook deze verkoophal niet open.

(Lees verder onder de foto)

Verkoophal
B. Reer is behalve een toonaangevend sloop-, grondwerk- en asbestsaneringsbedrijf ook een gespecialiseerd leverancier van nieuwe bouwmaterialen. “Ons ruime assortiment bestaat uit onder andere bouw-, tuin- en steigerhout, plaatmaterialen, radiatoren en ijzerwaren.” zegt Lars van Zalen, werkzaam bij het bedrijf.

Webshop
“In samenwerking met NC Websites hebben wij binnen 4 dagen een webshop de lucht in gekregen” vertelt van Zalen trots. “Tussen Kerst en Oud en Nieuw waren we dag en nacht bezig, deze inzet werd beloond en de webshop kon begin 2021 online.”

Advies
“We richten de website in op seizoen, we willen er naar toe dat alles in de webshop komt; elk schroefje, moertje, boutje noem maar op!” zegt Lars. “Ons verkoopteam staat altijd klaar om u te adviseren en kunnen we hout- en plaatwerk op maat zagen in onze eigen zagerij. Mocht u vragen hebben over onze producten; neem dan gerust contact met ons op.”

(Lees verder onder de foto)

Bestellen?
Bestellen kan eenvoudig via de nieuwe webshop, maar ook per telefoon, e-mail of ter plekke bij B.Reer (Zuiderveen 44, Winschoten) een bestellijst halen behoort tot de opties. Betalen is ook mogelijk via verschillende manieren; online via de webshop, per pin of contant.

Zo werkt de webshop:
– U legt uw producten in de winkelwagen
– U kiest uw gewenste afhaalmoment
– U geeft aan of u gratis een aanhanger wilt lenen
– U wordt gebeld om de exacte afhaaltijd te bespreken

Bezoek hier de webshop. 


OPROEP: Ben jij ook ondernemer in het Oldambt en wil je vertellen hoe jij in deze tijd onderneemt? Laat het ons weten door een mail te sturen naar redactie@oldambtnu.nl of maak gebruik van ons contactformulier

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button