Gemeente

Gemeente Oldambt houdt digitale bijeenkomsten over het thema veiligheid

- advertentie -

Oldambt – De gemeente Oldambt organiseert twee digitale bijeenkomsten over het thema veiligheid. Voel jij je veilig op straat? Als je aan het winkelen bent? Als je uitgaat? En hoe veilig voel je je in je woonomgeving, in je wijk en/of straat? Gemeente Oldambt vindt het belangrijk dat jij je veilig voelt.

- advertentie -

Daarom nodigen ze je graag uit om mee te praten en te denken over het thema veiligheid in de gemeente Oldambt. De digitale bijeenkomsten zijn op 9 en 11 maart a.s. van 19.00 tot 20.00 uur of van 20.30 tot 21.30 uur.

Hoe en waaraan moet de gemeente de komende drie jaar aandacht besteden als het gaat om veiligheid?

Voor ze gaan starten met het schrijven van nieuw beleid hiervoor horen ze graag eerst welke veiligheidsonderwerpen en -thema’s hun inwoners belangrijk vinden. De gemeente snapt dat veiligheid een breed begrip is, daarom een paar voorbeelden.

Bijvoorbeeld over veiligheid in je woonomgeving (straat, wijk, dorp), het uitgaancentrum, de winkelstraat, verkeersveiligheid of cyberveiligheid (digitaal aankopen doen of gewoon het internet gebruiken). Of onderwerpen als criminaliteit, middelengebruik door groepen mensen en hanggroepen.

Gemeente Oldambt nodigt een ieder (jong, oud, inwoner, ondernemer, student enzovoort) uit om samen met raadsleden van de gemeente Oldambt te praten over dit onderwerp. Ze hopen je te zien op één van de bijeenkomsten!

Je kunt je aanmelden via deze website.


Update: In de eerste versie van deze tekst stond iets over winkelen en uitgaan als voorbeelden. Dat lijkt nu in deze lockdown waarin niet veel mag en ondernemers het zwaar hebben, inderdaad gek. We snappen dat jullie daar op reageren.

Maar ons veiligheidsbeleid is voor de komende jaren. Winkelen en uitgaan kunnen daarom wel onderdeel van het gesprek zijn. Net zoals heel veel andere onderwerpen rondom veiligheid.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button