Politiek

PvdA: ‘De straten in Oldambt kleuren rood’

- advertentie -

Oldambt – Zaterdag 6 maart ging de Partij van de Arbeid in Oldambt de straat op om campagne te voeren voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart. Na 4 jaar oppositie wil de partij de politieke koers in Nederland veranderen.

- advertentie -

Voorzitter Rolf Huizinga licht toe: “Onder Rutte 3 stond de randstad centraal, waren er wel miljarden voor aandeelhouders maar geen geld voor het zorgpersoneel en is het woningtekort alleen maar toegenomen. Dat zijn zo 3 dingen die wij echt anders willen doen, te beginnen met 100.000 nieuwe betaalbare woningen per jaar”

Ook de Lelylijn en Nedersaksenlijn hebben een prominente plek in het verkiezingsprogramma van de partij gekregen. Net als een betere beloning voor personeel in de zorg en het onderwijs.

Door de coronacrisis zitten gesprekken met kiezers op straat en aan de deur er niet in dit keer. “Die gesprekken missen we natuurlijk enorm, en ook de gezelligheid van met elkaar de straat opgaan. Toch zijn heel veel van onze leden enthousiast om flyers te verspreiden en campagne te voeren voor onze plannen en kandidaten” Aldus campagne coördinator Wilma Hassinck-Bunt. Onder de hashtag #HetRodeNoorden werd er door de PvdA kandidaten en afdelingen in heel Friesland, Groningen en Drenthe massaal campagne gevoerd afgelopen zaterdag.

Hassinck-Bunt: “Het geeft enorm veel energie om te zien hoeveel mensen we als PvdA kunnen mobiliseren, op deze manier maken we er ook de komende dagen echt een mooie campagne van met een fantastisch resultaat.”


Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/oldambtnu/domains/oldambtnu.nl/public_html/wp-content/themes/jannah-child/functions.php on line 69
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button