IncidentenRegionaal nieuws

Autobrand N33 snel onder controle

- advertentie -

Meeden De brandweer van Zuidbroek werd maandagmiddag opgeroepen voor een autobrand op de N33 tussen Zuidbroek en Veendam. Rond kwart voor twee kwam de melding binnen waarop de brandweerlieden uitrukten. Naast de brandweer kwamen ook diverse eenheden van de politie en Rijkswaterstaat met spoed aan.

- advertentie -

Ter plaatse bleek een Duitse personenauto vlam te hebben gevat. Adequaat reagerende omstanders wisten de brand met vier blusmiddelen te beperken. De brandweerlieden voerden een nacontrole uit. Vermoedelijk is de motor van de auto oververhit geraakt.

Ten tijde van de hulpverlening werd de afrit afgesloten voor het overige verkeer. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de personenauto af te slepen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button