Algemeen

Olympische Spel(l)en bij Groningse bibliotheken

- advertentie -

Oldambt – Kijk elke woensdag naar BiebLab Live,  hét kinderprogramma van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de leukste activiteiten.  Woensdag 10 maart kan je tijdens BiebLab Live (15.00 – 16.00 uur) meedoen aan Olympische Spel(l)en.

- advertentie -

Dit jaar vinden in Tokio de Olympische Spelen plaats. Maar wist je dat je ook thuis een Olympische Spelen kan houden? Echt waar! Woensdag 10 maart strijdt Jeroen samen met een nieuwe tegenstander om de bekers. Ze spelen de leukste Olympische spellen én laten zien hoe jij dit ook zelf kan doen!

Maar dat is niet alles, want in maart hebben we nieuwe reportages. Zo gaat Dr. Loepf experimenteren met sporten, kan jij een prijs winnen met de Truc van de Week en scoren samen we de leukste boeken.

De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen via youtube.com/bieblab.

BiebLab Live in het teken van Scoor een Boek!
Jaarlijks bezoeken duizenden kinderen de Groningse bibliotheken en doen ze mee aan vele activiteiten. Nu groepsactiviteiten tijdelijk niet door kunnen gaan, schakelt Biblionet Groningen over naar BiebLab, een YouTube-kanaal voor kinderen. Tijdens BiebLab Live kunnen kinderen iedere woensdagmiddag vanaf de bank of keukentafel meedoen aan spellen en workshops.

In maart staat BiebLab Live in het teken van Scoor een Boek!. Kom ook in beweging! Deze maand gaan we sporten, spellen spelen en de leukste boeken scoren. Kijk voor mee informatie op biblionetgroningen.nl/scooreenboek.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button